Az a világ, amit megteremtesz.

:: grateful | I am ::

:: grateful | I am ::

Pozitív emberi kapcsolatok - Szomszédság

2016. december 08. - Szánti Dominika

Azt hiszem, nyitni fogok egy ilyen című bejegyzés-csomagot is. Hasonlóan a Napi elgondolkodtatóhoz, rövid gondolatébresztő gyanánt. Példaként arról, hogy rengeteg napi pozitív emberi érintkezés van, csak elmegyünk mellettük. Mostanában kevesebb időm van blogolni, de változatlanul szeretem hallatni a hangom :))) Kell valami megoldás, így lehet, szaporodni fognak a gyorsan elkészülő miniposztjaim :)

neighbor_1.jpeg

Szóval a mai, ami megosztásért kiált:
Mikor hangosan hallgatom a zenét, az alattam lakó szomszéd bácsi néha feljön, és végtelenül kedvesen megkér "Édes angyalom, annyira jó, hogy ilyen jó kedve van, de egy icike picikét mégis lejjebb venné" Ilyenkor természetesen lehalkítom. Aztán mikor összefutunk a liftben, mindig viccelődik velem a bácsi, kérdezi, mikor lesz buli :)
Ma bekopogok hozzá, és megkérem, hogy végezzünk egy kísérletet. Ugyanis rendeltem egy jógamatracot és itthoni astanga gyakorlásom alkalmával várhatóan el fogok végezni "pár" hátra és előre ugrást a jövőben. Vajon lehallatszik-e?? Abba maradunk, hogy 5 percig gyakorlok, addig ő megfigyel. (Szupercuki nem? Én meg ettől az 5 perctől is megizzadtam) Ha hallja, feljön. Nem jött. Vagyis nem rögtön. 1 óra múlva kopog: "Angyalom, hallottuk. De mondja meg, mikor fog tornázni és kb mennyit. Mert akkor tudjuk, hogy ez van és nem szólunk." 
6-kor fogok, és kb fél óra lesz hangos. Nem gond, ők 4-5 fele kelnek.
***
Remek példa arra, hogy azt kapom, amit adok. Mint az astangát, azt is gyakorlom, hogy megértést és figyelmet adjak másoknak. Megéri a lélektorna.
***
A jóság mindenhol ott van, járjunk nyitott szemmel, füllel, szívvel!

A bejegyzés trackback címe:

https://halagondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr5512033989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása