Az a világ, amit megteremtesz.

:: grateful | I am ::

:: grateful | I am ::

hálagomb.hu !!!Szenzáció!!! Elindult a hálagomb.hu :)

2019. július 27. - Szánti Dominika

Megvan. Elkészült.

És fantasztikusan jóra sikerült!!!

halagomb.hu

cover5k.png

Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb és nem is lehetne valami jobban én, mint ez az oldal. Vagyis de, a blogom, mert ott többet elárulok magamról és olyan témákról, amik foglalkoztatnak. No de ez.

Ez csak hála. 100% hála.

Az oldalon több száz olyan gondolatot találsz, amit én és barátaim, ismerőseim gyűjtöttünk, amikért mi emberek hálásak lehetünk. Tekints erre úgy mint egy palettára, lesz olyan, ami nagyon a tied és olyan is lehet, ami nagyon nem.

Célom: Megtanítani neked meglátni, hogy mennyi szín van a világ palettáján, azaz mennyi apróságért lehetünk mi emberek hálásak. Az pedig a te feladatod lesz, hogy a saját életedben kikeverd a saját színeidet, vagyis meglásd és értékeld mindazt, amiért te hálás lehetsz.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki így vagy úgy hozzájárult a csodaszép oldalamhoz:

Török Ádámnak, az oldal létrehozójának, aki az első perctől kezdve kivételes figyelmet szentelt a projektnek és fantasztikusat alkotott: https://www.funnelproject.hu/

Lendvai Rékának a gyönyörű logómat köszönhetem, ami két éve töretlenül is a kedvencem: https://mydeerdesign.com/

És a https://udvaronc.hu/ oldalnak, aki az egyik inspirálója volt az oldal megalkotásának. Kattintsatok rá is, érdemes! :)

Hálás köszönet minden kedves hozzájárulónak, aki adományával bizalmat szavazott nekem! Szerelmemnek, hogy segítette a folyamatot. <3 Barátaimnak, akik véleményezték az egyes verziókat a kialakítási fázisban. Volt aki profi fordítóként angol szöveg fogalmazásában segített, és olyan is, aki egy cikket írt rólam, hogy ismertebb lehessen misszióm.

A teljesség igénye nélkül KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!

Egy csoda, ami elkészült. Kattintgassátok, olvasgassátok olyan nagy szeretettel, mint amit én beletettem nektek!

Illetve hálás lennék, ha sok emberhez eljuttatnátok! Egy együttműködőbb, elégedettebb, testileg és lelkileg egészségesebb Magyarország a cél és ilyen apró lépésekkel vezet oda az út. Tegyünk érte együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://halagondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr2614979096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása