Az a világ, amit megteremtesz.

:: grateful | I am ::

:: grateful | I am ::

Mit tehetünk mi, munkatársak az élhetőbb munkahelyekért?

"Gondolj kollégáidra!"

2018. november 12. - Szánti Dominika

img_20181105_161023.jpgLegutóbbi céglátogatásom alkalmával egy ilyen poszterre lettem figyelmes a parkolóházban.

Nem kell sok ahhoz, hogy úgy érezzük, fontosak vagyunk, figyelnek ránk. Tévedés azt hinni, hogy csak vezetőink felelősek a munkahelyi jól-létért, kellemes légkörét. Mi, munkatársak is azok vagyunk!

Egy ideális világban a kollégák kezdeményezőek, előzékenyek, tisztelettel és megértéssel fordulnak egymás felé. Egy ideális világban a cégeknél nagy arányban magas energiaszintű, teljesítőképes, egészséges munkatársak dolgoznak, szeretnek ott lenni. Még szerencse, hogy én idealista vagyok :)

És az is szerencse, hogy nem kell nagy dolgokban gondolkodni ahhoz, hogy ilyen világot teremtsünk vagy legalábbis közelebb kerüljünk hozzá.  Erre példa többek között ez a poszter. És még számtalan apró szokás, amit tehetünk egyMÁSért. Ezért dolgozunk mi, a SkillToGo-val. 

Voltál ma már figyelmes, előzékeny valakivel? Engedtél előre valakit? Hoztál valakinek ebédet, aki nyakig ül a munkában? Ajánlottad föl támogatásod valakinek, aki fél egy prezentációtól? Vidítottál fel valakit, aki látszólag le volt törve? Odaadtad valakinek az utolsó kocka csokidat? :) Apróságokban vannak a nagyságok!

A bejegyzés trackback címe:

https://halagondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr7714358955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása