Az a világ, amit megteremtesz.

:: grateful | I am ::

:: grateful | I am ::

Mai elgondolkodtató - Te azt csinálod, amit szeretsz?

2016. november 12. - Szánti Dominika

img_20161112_161046.jpg

Ezzal az úriemberrel találkoztam ma a Corvin Pláza Starbucks kávézójában. Ha címet kellene adnom a képnek, az lenne, hogy "Do what you like, whenever you like, whereever you like" (Csináld azt, amit szeretsz, bárhol, bármikor). Inspiráló volt látni, ahogy belemerült a festésbe. Bevallom őszintén, ha fél évvel ezelőtt sétáltam volna el mellette, lehet kicsit még irígykedtem is volna, aztán itthon megittam volna egy pohár (vagy üveg???) "Aligvárom" bort a Nyakastól, hogy a hiányt átbillentsem a remény oldalra :)))

Végre a megvalósulás oldalról mondhatom, hogy azt csinálom, amit szeretek. Így egy szombati tréning nap látogatása fáradtan is úgy telik, hogy feltölt, megmosolyogtat, jó érzés általa növekedni. Nem volt egyszerű idáig eljutni, de megérte minden perc szomorúság, sírás, kitartó munka.

Te azt csinálod, amit szeretsz? Használod legjellemzőbb erősségeidet nap mint nap?

Ezt a posztot egy rövid gondolatébresztőnek szánom, nem szándékozom olyan megfoghatatlan mondatokkal dobálózni, hogy "kövesd az álmod!". Viszont ha érezhetően nem szereted azt, amit mindennapjaidban csinálsz, akkor első lépésben tedd meg magadért, hogy elolvasod el ezt a könyvet: Énmárka - Tedd magad eladhatóvá interneten is! Tele van izgalmas gyakorlattal, feladattal, amit ha mind átgondolsz, elvégzel, a végén nem tud nem kikristályosodni, hol a helyed/szíved. :) Nekem segített.

Kellemes ébredezést!

A bejegyzés trackback címe:

https://halagondolkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr3311956129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása